Eco-Tuning voor uw diesel of benzine auto

C.T.H.Chiptuning beschikt over diverse mogelijkheden om Eco-tuning toe te passen op uw voertuig. Of u nu beschikt over een diesel of benzine, onze Eco-master module is op elk type voertuig succesvol aan te sluiten. Zo kunt u kiezen voor interne chiptuning op maat of externe chiptuning door middel van een powerbox.

Nadat wij onze Eco-master module succesvol hebben geïnstalleerd zullen we hem direct testen op onze 4x4 vermogenstestbank.

Software aanpassingen


Wij beschikken over veel ervaring in motortuning en kunnen u daardoor ook veel opties bieden. Na Eco-tuning zult u direct het verschil zelf op de weg ervaren. Wij staan bekend om hoogwaardige software aanpassingen die uitgevoerd worden door professionals. Zo weet u dat uw voertuig bij Eco-tuning bij ons in goede handen is.

                                                                                                                   

Haal meer uit uw externe ECO-MASTER module! Ga naar CHIPTUNING

Onze technische service zorgt voor een correcte plaatsing van de module in ons atelier.

Daarenboven kan een geavanceerde afsteling uitgevoerd worden op de testbank, naar het individuele rendement van uw wagen. 

Prijzen;

ECO-MASTER module 475,- € (via internet bestelling 10% korting) via ONLINE SHOP

Plaatsing module in onze werkplaats 75,- €

Individuele afstelling op de testbank 125,- €


Na lang gewerkt te hebben met een beperkte ruimte zijn we nu zover dat we onze nieuwe werkplaats in gebruik kunnen nemen. Vanaf 2 maart 2009 zullen wij u dan ook op onze nieuwe locatie te Overpelt mogen verwelkomen.

Dit in een volledig nieuw bedrijfspand en perfect uitgeruste werkplaats, met een nieuwe 4x4 vermogentestbank die tot de top in de wereld behoort. Dit alles om onze klanten nog beter te kunnen dienen en onze kwaliteit nog te verbeteren waar het nog nodig mocht zijn.

Deze werkplaats is dan ook speciaal gebouwd voor chiptuning met al het nodige gereedschap en testmateriaal van topkwaliteit aanwezig.

Nieuwe werkruimte

  Verlaagt het branstof verbruik tot -13%                                

Nieuws

Geen artikels gevonden.